Bilgi Havuzu

2024 TYT Matematik Sınav Kazandıran En İyi YouTube Kanal Önerileri

2024 TYT Matematik Sınav Kazandıran En İyi YouTube Kanal Önerileri. Hayatımızın her alanında yer alan Matematik dersi ile çalışmak isteyeler için, bu yazımızda  hem konu anlatımı ve çıkmış ve örnek soruları  barındıran YouTube Kanallarını  sizler için derledik.

2024 TYT Matematik Sınav Kazandıran En İyi YouTube Kanal Önerileri

2023 tyt matematik en iyi youtube kanal onerileri

Sınavlara hazırlanan adaylar için 2024 TYT Matematik Sınav Kazandıran En İyi YouTube Kanal Önerilerini sizler için derledik. Teknolojinin ilerlemesi sonrası değişen bir çok düzen sonrası ders çalışma teknikleri de aslında değişti. Dolayısıyla bir çok eğitimci YouTube sosyal platformu üzerinden kanal açarak ders ve konu anlatımı ile öğrenci ve sınava girecek adayların faydalanmasını sağladı.

Günümüzde öğrenciler artık  YouTube kanalları üzerinden takip ettikleri hocalar ile çalışarak aslında oldukça başarılı oldular. Özellikle de çalışma programlarınıza günlük olarak belirli saatler ekleyerek çalışmaya devam ederseniz 2024 YKS için başarılı olabilirsiniz.

Gelelim 2024 TYT Matematik dersine, Matematik dersi içinde günce sorular ve güncel müfredata uygun oldukça değerli hocalar YouTube üzerinden video anlatımlı dersler ile sınava girecek adaylara destek olmaktalar. Bizde bu yazımızda sizlere 2024 TYT Matematik En İyi YouTube Kanal Önerilerini listeledik.

1- Baykabay


Her seviye öğrencinin dinleyebileceği Baykabay Kanalı ile Matematik daha hızlı daha kalıcı ve daha eğlenceli öğreneceğinizden emin olabilirsiniz. Öğrencileri düşünerek özel sınav kampları yapmakta olan Baykabay kanalında rahatlıkla kendinizi test edebilirsiniz.

Konu anlatımı dışında canlı yayınlar, testler, sınavda çıkabilecek tahmini sorular gibi çalışmalarla öğrencilerin öğrenmelerini pekiştirerek, her konu için yüzlerce soru çözerek sınava hazırlamaya çalışıyor.


2- Benim Hocam


Güzel bir anlatıma sahip olan Beni Hocam, YouTube kanalında matematik dersi için konu anlatımı yapmaktadır. Konu anlatımlarını genel olarak sorular üzerinden yapmakta ve dinlediğiniz zaman neredeyse anlamadan videoyu geçmeniz imkansız diyebiliriz. Zor sorulara da değinen ve pek çok öğrenci tarafından sevilerek izlenen kanaldır.


3- Rehber Matematik


Rehber Matematik YouTube kanalında girdiğinizde aslında sadece video anlatan ders anlatan bir hoca değil bir dost, bir rehberlik hocası, ya da bir arkadaşınız anlatıyor gibi hissedeceksiniz. Hocamızın enerjisi sizin de enerjinizi yükselteceğinden emin olabilirsiniz.


4-Bıyıklı Matematik


Derse başlarken sohbet eder gibi dersi anlatan de matematiği sevdiren bıyıklı Matematik Hocası kanalında kendinizi eğlenerek ders öğrenirken bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Her seviyeye hitap etmeye çalışan bu kanalda konu anlatım videoları, kamplar, soru çözümleri, çözülmüş deneme sınavları bulabilirsiniz.


5-Şenol Hoca


En Eski kanallardan biri olan ve sürekli güncel videolar ve güncel konular ile devam eden Şenol Hocayı bilmeyen yoktur. Yazılı zamanların da olsun normal zamanlarda olsun kendinden bolca söz ettirmiş olan Şenol Hoca, basit anlatımı ve sempatik konuşması ile öğrencilerin sevdiği hocalardan.

Konuları temelden alması açısından matematiği iyi olmayan arkadaşlar için çok yararlı olabilecek tarzdan fakat ileri seviye bir öğrenci için soru tarzları ve anlatım şekli pekte yeterli kalmıyor. Eğer benim matematik temelim sağlam değil diyorsanız izleyebilirsiniz.


6-Matematiğin Güler Yüzü


Eğlenceli konu anlatımı ile sıkılmadan derse adapte eden ve görsel zekayı da kullanarak daha kalıcı bilgi elde etmenizi sağlayacak şekilde ders anlatan bir hocamız. Bununla birlikte anlattığı videoların hepsine özel PDF dosyaları bulunmaktadır. Bu şekilde de hem dinleyip hem de not almanız kolaylaşacaktır.


İlginizi Çekebilir 👇

👉 2024 TYT Türkçe Sınav Kazandıran En İyi YouTube Kanal Önerileri

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu