Bilgi Havuzu

2024 YKS Coğrafya Dersini En İyi Anlatan Youtube Kanal Önerileri Güncel

2024 YKS Coğrafya Dersini En İyi Anlatan Youtube Kanal Önerileri Güncel. 2024 yılında üniversite sınavına girecek adaylar için bu yazımızda en iyi 2024 YKS Coğrafya dersini anlatan hocaların Youtube Kanallarını bir liste haline getirdik.

2024 YKS Coğrafya Dersini En İyi Anlatan Youtube Kanal Önerileri Güncel

2023 yks cografya en iyi youtube kanal onerileri guncel 1

2024 YKS hazırlanan adaylar diğer dersler olduğu kadar Coğrafya dersi içinde YouTube Kanalları araştırması yapmaktalar. Özellikle de Coğrafya dersi dinleyerek öğrenilecek bir ders olduğu için YouTube‘ dan dinleyerek öğrenmek çoğu aday için kolaylık sunmaktadır. Hal böyle olunca bizde faydalanabilmeniz

Coğrafya dersine çalışırken bir çok YouTube kanallarından destek alabilirsiniz. Yemek yerken yürürken, metroda, otobüste dahi konu anlatımı videoları izleyebilir ve dinleyebilir ve böylelikle zihninizde kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle de coğrafya dersinde harita bilemekte oldukça önemlidir.

Öncelikle belirtelim ki; harita artık her konuda çıkabiliyor; bitkilerde toprak türlerinde nüfus da dahi harita soruları da 2024 YKS de çıkmakta. Bizlerde sizlere faydalı olması açısından Sınav Kazandıran 2024 YKS Coğrafyayı en iyi anlatan hocaların YouTube kanallarını listeledik


2024 YKS Coğrafya Dersi En İyi Youtube Kanal Önerlileri Güncel

1-Benim Hocam Bayram Meral


Güzel bir ekibe sahip olan Benim Hocam kanalı Bayram hocamız ile birlikte coğrafya konu anlatımı yapmaktadır. Pek çok öğrenci tarafından sevilerek izlenmektedir. Fakat tarih testleri çözüm videoları bulunmamaktadır.

2-Coğrafyanın Kodları


Konu anlatımın ve soru çözümünü sohbet tadında eğlenerek yapıldığı bu kanalda konuyu anlamama gibi bir durumunuz yok. Her seviyeye hitap etmeye çalışan bu kanalda hem zor seviye sorular hem de orta ve kolay seviye üzerine çözülmüş sorular bulabilirsiniz. Genel tekrar videoları da çok işinize yarayacaktır.

3-Yavuz Tuna

Coğrafya dersi için en iyi kanallardan biridir. Detaylı konu anlatımı yaparak sizlere sınava eksiksiz hazırlamaya çalışıyor. Çok fazla soru çözüm vidosu bulunmamaktadır. Fakat konu anlatımından yararlanabileceğiniz bu kanalı incelemenizi öneriyorum.

4-Coğrafya Cepte

Akılda kalıcı konu anlatımı ve  içerisinde azda olsa soru çözümü bulunmaktadır. Yaptığı sunumların PDF’ lerini sizinle paylaşmaktadır. Videolarının yarısından fazlası eski yıllara aittir fakat eski olmasına rağmen kalitede bir problem yoktur.

5- Limit Yayınları


İlginizi Çekebilir 👇

👉 2024 YKS Tarih Dersini En İyi Anlatan YouTube Kanal Önerileri

👉 2024 TYT Matematik Sınav Kazandıran En İyi YouTube Kanal Önerileri

👉 2024 TYT Türkçe Sınav Kazandıran En İyi YouTube Kanal Önerileri

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. Coğrafya dersine zaten dinleyerek ve anlayarak çalışılabilir bu yüzden youtube kanllarındki videolar ile çalışabilirsiniz. Liste de gayet başarılı bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu