Bilgi Havuzu

2024 AYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 AYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. Bu yazımızda 2024 AYT sınavına hazırlanan adaylar için, Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor AYT Coğrafya Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 AYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri

2024 ayt cografya kaynak kitap

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi AYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri ve AYT Coğrafya Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…


2024 AYT Coğrafya Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 ayt cografya konu anlatimi kitap onerileri

1-Palme Yayınları YKS AYT Coğrafya Konu Anlatımı

1 20

Detaylı ve kaliteli bir konu anlatımına sahip bu kitap sınav süresince size yardımcı olacaktır. Bu kitaptan düzgün çalışan öğrenci her türlü soruyu çözecek bilgiye gelir..

2-Delta Yayınları Coğrafya Konu Özeti

2 20

Bu Kitap bir başlangıç ve kapanış olarak kullanılabilecek bir kitaptır. Coğrafya dersine çalışmaya başlarken ilk temelleri buradan atabilir ve sınava yakın bir süre kala son kez tekrarlarınızı buradan yapabilirsiniz. Bu kitap bir özet niteliği taşıdığı için konu anlatım değil de daha çok tekrar amaçlı kullanılması tavsiye edilir..

3-Okyanus Yayınları AYT Coğrafya Özel Ders Konseptli Konu Anlatımı.

3 19

 

ÖSYM’nin son yıllarda soru tarzında yapmış olduğu önemli değişikliklere uygun olarak konuları özel ders mantığı şeklinde anlatılmış olan bu kitaba sınav sürecinde çalışabilirsiniz. Ayrıca her konunun sonunda bulunan etkinlik ve mikro konu testleriyle bilgilerinizi test edebilirsiniz.

4-FDD Yayınları Coğrafya Konu Anlatımı

4 13

FDD Yayınlarına ait bu kitap özellikle de baskısında kullanılan renkleri nedeniyle coğrafya dersini sevmenizi sağlayacak ve görsel anlamda sizi tatmin edecektir.. Kitapta bolca görsel kullanıldığından konuların akılda kalıcılığı artmaktadır.

5-Limit Yayınları AYT Coğrafya El Kitabı

5 2

 

AYT Coğrafyada konu eksiği olup konu tekrarı yapmak isteyenlere önerebileceğimiz ilk kitap Limit Yayınları’nın hazırlamış olduğu el kitabı. Gayet özenle hazırlanmış olan el kitabı konu eksiklerinizi kapamanız için fazlasıyla yeterli olacaktır. 400 sayfadan oluşan bu kitap fiyatlandırma olarak ise de güncel kitap fiyatlarına göre uygun bir fiyatlandırmaya sahip..


2024 YKS (TYT-AYT) Coğrafya YouTube Kanal Önerileri


Kolay Seviye 2024 AYT Coğrafya Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 ayt cografya soru bankasi onerileri

1-Bilgi Sarmal Yayınları AYT Coğrafya Soru Bankası

1 21

AYT Coğrafya için hazırlanan kitaplar arasında güzel yorum soruları ve harita soruları içeren bir kaynak olan Bilgi Sarmal AYT Coğrafya Soru Bankası. Video çözümleriyle desteklenen bu kitap 192 sayfadan oluşuyor. Zorluk seviyesi olarak orta seviye bir kitap. Fiyatlandırma olarak incelediğimizde ise güncel kitap fiyatlarına göre ortalama bir fiyatlandırmaya sahip..

2-Yayın Denizi Coğrafya Soru Bankası

2 21

Kolay ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Yayın Denizi’ne ait. Bu kitap kolay seviyede olup, renkli ve güzel sorularla başlangıç yaparak, öğrendiğiniz konuyu pekiştirebileceğiniz bir kitap niteliği taşımaktadır. Eğer coğrafyanız iyi değilse bu kitap ile başlangıç yapabilirsiniz..


Orta Seviye 2024 AYT Coğrafya Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 ayt cografya soru bankasi onerileri

1-Açı Yayınları Coğrafya Soru Bankası

1 22

Orta ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Açı Yayınları’na ait. Coğrafya netlerini bir türlü yükseltemeyen adaylar bu soru bankası ile farklı ve güzel soru çeşitleriyle karşılaşarak bu soruna bir son verebilirler.

2-Palme Yayınları Coğrafya Soru Bankası

2 22

Orta ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Palme Yayınları’na ait. Bu kitap zora yakın orta seviyede olup birçok kişi tarafından sıkça tavsiye edilen kitaplar arasında yer almaktadır. Coğrafyada bol bol soru çözen arkadaşlar için bu kitabı da önerebiliriz.

3-Paraf Yayınları Coğrafya Soru Bankası

3 20

Orta ölçekte önerebileceğimiz son kitap Paraf Yayınları’na ait. Kitap içerisinde sorular farklı sınıflandırılmış durumda. Öncelikle konunun anlaşılması için “Modüler Testler”, daha sonra MEB kazanımlarına uygun olarak hazırlanan testler, en sonunda ise konu ile alakalı ileri düzey testlerle seviyenizi ilerletebilirsiniz..


Zor Seviye 2024 AYT Coğrafya Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 ayt cografya soru bankasi onerileri

1-Karekök Yayınları Coğrafya Soru Bankası

1 23

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Karekök Yayınları’na ait. Bu kitap da diğeri gibi yine zor seviyede olup kendini daha da geliştirmek isteyen adayların alması gereken bir kitaptır..

2-Limit Yayınları Coğrafya Soru Bankası

2 23

Zor ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Limit Yayınları’na ait. Kaliteli ve zorlayıcı sorularla bilinen Limit Yayınları, coğrafya alanına yönelik en zor soruları ve ince ayrıntıları görmek isteyen adaylar için bu kitabı hazırlamış. Coğrafyada soru kaçırmaya niyetiniz yoksa bu kitap tam da size göre..



👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉AYT Coğrafya Konuları 2024 PDF

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu