Bilgi Havuzu

2024 AYT Tarih Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 AYT Tarih Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. Bu yazımızda 2024 AYT sınavına hazırlanan adaylar için, Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor AYT Tarih Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 AYT Tarih Kaynak Kitap Önerileri

2024 ayt tarih kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi AYT Tarih Kaynak Kitap Önerileri ve AYT Tarih Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Tarih Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Tarih Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…


2024 AYT Coğrafya Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 ayt tarih konu anlatimi kitap onerileri

1-Yayın Denizi Yayınları TYT AYT Tarih Konu Anlatımlı Cep Kitabı

1 24

Yayın Denizi’nin hazırlamış olduğu bu cep kitabı yeni nesil ÖSYM tarzına uygun olarak hazırlanmış bir diğer konu anlatım kitabı. 352 sayfadan oluşan bu kitap güncel kitap fiyatlarına bakıldığında ise gayet uygun bir fiyatlandırmaya sahip.

2-Delta Yayınları TYT Tarih Konu Özeti

2 24

Bu kitap ile tarih bilginize bir temel oluşturabilir konuların en ince noktalarını kolayca öğrenebilirsiniz. Tarih konularını en özet şekilde almış ve sadece önemli noktalara değinmiş bir kitaptır. Sınava girmeden önce de son kez okuyup konuları tekrar zihninizde canlandırabileceğiniz bir kitap olarak sizlere tavsiye edebiliriz.

3-Yayın Denizi Tarih Konu Anlatımı

3 21

Bu kitap ile öğrendiğiniz bilgileri pekiştirip bilginize bilgi katabilirsiniz. Yine çokça tavsiye edilen bir kitap olarak sizlere hocalarımız tarafından önerilmiştir.

4-Palme Yayınları – TYT AYT Tarih Konu Anlatımlı

4 14


2024 YKS (TYT-AYT) Tarih YouTube Kanal Önerileri


Kolay Seviye 2024 AYT Tarih Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 ayt tarih soru bankasi onerileri

1-Bilgi Sarmal Yayınları AYT Tarih Soru Bankası Kitabı.

1 25

AYT Tarih için önerebileceğimiz bir diğer kaynak ise Bilgi Sarmal Yayınları’nın hazırlamış olduğu AYT Tarih Soru Bankası. İçerisinde bulunan kaliteli yorum sorularıyla donatılmış bu kitap sınava hazırlananlar için gayet güzel bir kaynak. Video çözümleri içermesi de kitabın artıları arasında yer alıyor..287 sayfadan oluşan bu kitap zorluk seviyesi olarak da orta seviye bir kitap. Fiyatlandırma olarak ise güncel kitap fiyatlarına göre ortalama bir fiyatlandırmaya sahip.

2-Çözüm Yayınları AYT Tarih Soru Bankası.

2 25

Kolay ölçek için önereceğimiz ilk kitap Çözüm Yayınlarına ait. Hocalara Geldik ekibi ile ortak hazırlanan 3D serisi kapsamındaki bu kitap ile temel bilgilerinizi ölçebilir, yorum gücünüzü geliştirebilirsiniz..


Orta Seviye 2024 AYT Tarih Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 ayt tarih soru bankasi onerileri

1-Palme Yayınları Tarih Soru Bankası

1 26

Orta ölçekte önerebileceğimiz son kitap Palme Yayınlarına ait. Özellikle de sizi zorlayacak gibi görünen fakat soru çeşitlerini gördükçe gözümüzde kolaylaşan bu kitap da hocalarımız tarafından çokça önerilmektedir. Bu kitap ile tarih dersine yönelik farklı soru tipleri görebilir, denemelerdeki başarı oranınızı arttırabilirsiniz..

2-Hız ve Renk Yayınları Tarih Soru Bankası

2 26

Orta ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Hız ve Renk Yayınlarına ait. Son zamanlarda kitaplarının kalitesiyle adından söz ettiren Hız ve Renk yayınları, bu kalitesini Tarih konusunda da göstermiş bulunmakta. Bu kitapta yer alan soruları çözerek tarih bilginizi ve soruları yorumlama gücünüzü arttırabilirsiniz..

3-Yayın Denizi TYT Tarih Soru Bankası

3 22

Orta ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Yayın Denizi’ne ait. Kitapta konulara göre sıralanmış bol bol soru bulunmakta ve çözeceğiniz her soru yorum gücünüzü daha da geliştirecektir..


Zor Seviye 2024 AYT Tarih Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 ayt tarih soru bankasi onerileri

1-Karekök Yayınları Tarih Soru Bankası

1 27

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Karekök Yayınlarına ait. Zorlayıcı kitap ve sorularıyla bilinen Karekök Yayınları, tarih alanında da kendini göstermiş durumda. Kitapta yer alan detay ve ince yorum soruları başlangıçta sizi sinir edebilir. Fakat çözdükçe ince noktaları kavrayacak ve bu kitabın sizi geliştirdiğini fark edeceksiniz..

2-Limit TYT Tarih Soru Bankası

2 27

Zor ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Limit Yayınlarına ait. Bu kitaptan soru çözmek sizi yorabilir fakat ince ve önemli ayrıntılara değinen bu soru bankası öğretici nitelikte olup hocalarımızın çokça önerdiği kitaplar arasında yer almaktadır..

3-Prf Yayınları TYT Tarih Soru Kütüphanesi

3 23

Paraf Yayınları’nın hazırlamış olduğu bu kitap zorluk derecesi olarak zor seviye bir kitap olarak göze çarpıyor. Kaliteli ve yeni nesil yorum sorularıyla donatılmış bu kitap içerisinde MEB kazanım testleri ve ünite değerlendirme testleri içeriyor. Ayrıca ileri düzey sorular içeren özel test adı altında toplanan sorular içermekte. Video çözümleriyle desteklenen ve 320 sayfadan oluşan bu kitap fiyatlandırma olarak da güncel kitap fiyatlarının üstünde yer alıyor.



👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉AYT Tarih Konuları 2024 PDF

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu