Bilgi Havuzu

2024 TYT Geometri Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 TYT Geometri Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. 2024 YKS hazırlanan adaylar YKS tüm dersler gibi 2024 TYT Geometri için hangi kitapları almalıyım? En iyi TYT Geometri Konu Anlatımı ve Soru Bankası Önerileri 2024 araştırmakta. Bizde bu yazımızda  Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor TYT Geometri Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 TYT Geometri Kaynak Kitap Önerileri

2024 tyt geometri kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi 2024 TYT Geometri Kaynak Kitap Önerileri ve 2024 TYT Geometri Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Geometri Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Geometri Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…

2023 TYT Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir


2024 TYT Geometri Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 tyt geometri konu anlatim kitap onerileri

1-Okyanus Yayıncılık – 40 Seans TYT Geometri

Okyanus Yayınları tarafından hazırlanan ve Ali Bal tarafından yazılan “TYT 40 Seans Geometri” kitabı geometri konusunda bazı eksikleri olan veya geometriye sıfırdan başlamak isteyenlere geometriyi adım adım öğreten güzel bir kitap. Kitabın içeriğine baktığımızda ise konu özetleri, çözümlü örnekler, ünite sonu soruları gibi çeşitli bölümler mevcut.

2-Okyanus Yayıncılık – Iceberg TYT Geometri Konu Anlatımı

TYT geometri kitap önerileri arasında konu anlatım olarak önerdiğimiz bir yayın. Okyanus Yayıncılık tarafından çıkarılan Iceberg Serisi TYT geometri konu anlatım kitabı orta seviyedeki adaylar için etkili bir konu anlatım imkanı sunuyor. Toplamda 272 sayfadan oluşan bu kitap bir çok aday için yeterli düzeyde.

3-Antrenman Yayıncılık – Antrenmanlarla Geometri Serisi

TYT geometri kitap önerileri arasında kolay olması ile bilinen Antrenman Yayıncılık tarafından çıkarılan “Antrenmanlarla Geometri” serisi kitabı geometri hakkında hiç bir bilgisi olmayan kişiler dahil olmak üzere geometride temeli zayıf olanların adeta kurtarıcısı niteliğinde. Daha öncede “Antrenmanlarla Matematik” serisi ile de YKS adaylarının taktirini toplayan yayınevi bu kitabında da mükemmel bir iş çıkarmış.

2024 TYT Geometri Konuları PDF


Kolay Seviye 2024 TYT Geometri Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 tyt geometri soru bankasi onerileri

1-Doktrin Yayınları Sıfırdan Sonsuza Geometri

TYT Geometri kolay kitap önerileri arıyorsanız bu Doktrin Yayınları, Sıfırdan Sonsuza serisi ile karşınıza çıkıyor. Sıfırdan Sonsuza serisi ile hemen hemen tüm derslerde öğrencilerin temel atmasını sağlıyor.

2-Endemik Yayınları – TYT Geometri Soru Bankası

TYT geometri kitap önerileri arasında zor olan bir yayınla devam ediyoruz. Endemik Yayınları‘nın hazırladığı “Geometri Soru Bankası” hem TYT, hem de AYT için bir arada içerik sunan en iyi kitap. 288 sayfadan oluşan kitabın içeriğinde sorular oldukça kaliteli olsa da zor demek biraz güç.

3-Bilgi Sarmal Yayınları – TYT Geometri Soru Bankası

Derece isteyen adayların sıklıkla kullandığı Bilgi Sarmal Yayınları tarafından hazırlanmış “TYT AYT Geometri Soru Bankası” kitabı içeriğinde çok kaliteli soruları da beraberinde getiriyor. Eğer geometriden tüm konuları bitirmiş ve sınavlarda geometriden soru kaçırmak istemiyorsanız bu kitabı çözmenizi öneririz.

4-Antrenmanlarla Geometri Soru Bankası 1-2

Antrenman Yayınları, üniversite sınavları için başlangıç seviye kitapları ile biliniyor. Antrenmanlarla Geometri Soru Bankası kitabı da tam da başlangıç seviye öğrencilere uygundur. İki kitaptan oluşan seri, açılardan üçgenlere, üçgenlerden çemberlere bilmeniz gereken her şeyi öğretiyor.

2024 YKS (TYT-AYT) Geometri YouTube Kanal Önerileri


Orta Seviye 2024 TYT Geometri Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 tyt geometri soru bankasi onerileri

1-Tonguç Akademi 7 Adımda TYT Geometri

Tonguç Akademi’nin bir diğer geometri kitabı da 7 Adımda TYT Geometri olarak karşımıza çıkıyor. Kolay ve orta seviye bir kitaptır. İçinde iki seviyeden de sorular bulunmaktadır.

2-Karekök Yayınları – Geometri Sıfır

TYT geometri kitap önerileri arasında en bilinen yayınevlerinden biri olan Karekök Yayınları tarafından çıkarılan ve geometri dersinde sorun yaşayan pek çok kişinin sorununa ilaç niteliğinde olan “Geometri Sıfır” kitabını geometri konusunda sorun yaşayan herkese öneriyoruz. Kitapta yer alan örnekler ile öncelikle soruların nasıl çözüldüğünü inceleyebilir ardından da size yöneltilen sorular ile pekiştirmeler yapabilirsiniz.

3-Palme Yayınları TYT Geometri Soru Bankası

Palme Yayınları, oldukça kaliteli bir yayınevidir. Piyasaya sürdüğü üniversite hazırlık kitaplarıyla da bunu kanıtlamıştır. Her dersteki olan başarısını TYT Geometri Soru Bankası kitabında da göstermiştir.

4-Karekök Yayınları Geometri Sıfır Soru Bankası

Karekök Yayınları, Sıfır serisi ile tüm derslerde öğrencilerin temel atmasını sağlıyor. Geometri Sıfır Soru Bankası kitabında başlangıç seviye öğrenciler için uygun sorular bulunuyor. Geometri temeli atmak ya da sağlamlaştırmak için bu kitap işinize yarayacaktır.


Zor Seviye 2024 TYT Geometri Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 tyt geometri soru bankasi onerileri

1-Karekök Yayınları TYT Geometri Zoru Bankası

Karekök Yayınları zorluğu ile bilinir, fakat bu kitaptaki sorular en zorudur. İsminden de anlaşıldığı gibi “Zoru Bankası” kitabı, sınav seviyesinin dahi üstünde zorlukta olan sorulardan oluşuyor.

2-3D Yayınları TYT Geometri Soru Bankası

3D yayınlarının TYT geometri soru bankası orta seviye bir kitaptır. Geometride başlangıç aşamasını geçip temelinizi sağlamlaştırdığınız zaman geçebileceğiniz bir kitap olan 3D yayınları içerisinde ÖSYM testleri de vardır. Eksik kaldığınız soruların video çözümlerini de izleyeblirsiniz.

3-Kafa Dengi TYT Geometri Soru Bankası

Geometri için orta seviye bir soru bankası arıyorsanız Kafa Dengi’nin bu tyt geometri soru bankası tam size göre. Üstelik bilemedeğiniz soruları veya yanlış yaptığınız soruların çözümüne Youtube üzerinden konu anlatımlarını inceleyerek ulaşabilirsiniz.

4-ÜçDörtBeş Yayınları TYT-AYT Geometri Soru Bankası

Üç Dört Beş yayınlarının matematik başarısını belki de hepimiz biliyoruz. Kitabın tamamının video çözümlü olması ve ÖSYM tarzı sorular ile bizi direkt olarak YKS’ye hazırlayan bir yapısının olması en iyi geometri kitabı önerileri arasına girmesinde yardımcı oluyor.


👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉En İyi Ders Anlatan YKS YouTube Kanal Önerileri 2024

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu