Kimdir

Levent Erden Kimdir, Nerelidir? Levent Erden Hayatı ve Biyografisi

Levent Erden Kimdir, Kaç Yaşında? en çok merak edilenler arasında yer aldı. Reklam ve Pazarlama konusunda uzmanlığı ile bilinen ve akademisyenlik de yapan Levent Erden babası kim, evli mi? araştırılmakta. Katıldığı programlarda yaptığı yorumlarla bir çok kişiye ilham olduğu bilinen Levent Erden Hayatı ve Biyografisini sizler için derledik.

Levent Erden Kimdir?

levent erden kimdir nerelidir kac yasinda e1674071503481

Katıldığı programlar ve yine kendi sunduğu programlarda gençlere tavsiye veren ve reklam pazarlama uzmanı olan Levent Erden Kimdir, Aslen Nereli? 1957 İstanbul doğumlu olan Levent Erden 2023 yılı itibari ile 66 yaşındadır ve İstanbulludur. Eğitim hayatına Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra; lisansını ve MBA programını Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. Erden, hayatının 35 yılında L’Oréal, Allied Lyons, Pepsi Co, Havas gibi çok uluslu şirketlerde üst düzey yöneticilik görevini üstlendi.

Pazarlama ve Reklamcılık alanında 40 yıla yakın deneyimi olan Erden, çalışma hayatına reklamcı olarak başladı. 1988 – 1990 yılları arasında Pepsi Cola Int’de çalıştı. Pepsi’nin son “pazar lideri’ olduğu dönemde Pepsi Co. International Ülke Müdürü görev yaptı. 1984 – 1988 yılları arasında L’oreal’da Pazarlama Direktörü olarak çalışan Erden, L’Oreal Türkiye

operasyonunu başlatmak üzere Fransa ve Türkiye’de dönüşümlü olarak görev yaptı, L’Oreal’in ilk Türk yöneticisi oldu. 3 yıl McCann’de Yönetici Ortak olarak çalıştı. Daha sonra pazarlama ve iletişimin kapsayabildiği hemen her alanda, çok uluslu şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı. Euro RSCG Türkiye grubunun CEO’luğunu yürüttü.


Levent Erden Hayatı ve Biyografisi

levent erden hayati ve biyografisi e1674071523910

Çalışma hayatına reklamcı olarak başladı ilk olarak 3 yıl McCann’de çalıştı daha sonra L’Oreal Türkiye operasyonunu başlatmak üzere Fransa ve Türkiye’de dönüşümlü olarak görev yaptı, L’Oreal’in ilk Türk yöneticisi oldu. Pepsi’nin son “pazar lideri’ olduğu dönemde Pepsi Co. International Ülke Müdürü görevinden sonra pazarlama ve iletişimin kapsayabildiği hemen her yönetici koltuğuna oturdu.

Kendi pazarlama danışmanlığı şirketini kurarak Procter & Gamble, Lynos Tetley Merlin Gerin vb. kuruluşlara hizmet verdi. Bilgi grubu bünyesinde, ATV’nin kuruluş sonrasında gündüz yayınını üstlenen, Türkiye’nin ilk interaktif TV denemesini gerçekleştiren Aktif TV’nin Genel Müdürlüğünü yaptı. Bilgi Üniversitesi’nin kuruluşu aşamasında katkıda bulundu. Havas WorldWide Türkiye grubunun kurucu ortağı. Bilgi Üniversitesi MBA ve e-MBA programlarında Pazarlama, Entegre Pazarlama İletişimi, Reklam ve Tüketici Davranışları konularında dersler vermekte. Son 15 yıldır yurtiçi ve yurtdışı konferanslarda, derslerde, sohbetlerde anlattıklarını hala kitaplaştırmaya çalışıyor.

Twitter 👉 Levent Erden


İlginizi Çekebilir👇 

👉 Burhan Öçal Kimdir, Kaç Yaşında? 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu