KPSS

2023 KPSS Lisans Genel Kültür-Genel Yetenek Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir

2023 KPSS Lisans Genel Kültür – Genel Yetenek Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir. Bu yazımızda 2024 KPSS hazırlanan adaylar için 2023 KPSS Sorular ve Cevaplarını PDF formatında hazırladık. 2023 KPSS Lisans Genel Kültür – Genel Yetenek Çıkmış Sorular ve Cevaplarını yazımızın devamında PDF olarak indirebilirsiniz.

2023 KPSS Lisans Genel Kültür – Genel Yetenek Çıkmış Sorular

2023 kpss lisans genel kultur genel yetenek cikmis sorular pdf

ÖSYM tarafından her yıl yapılan KPSS lisans  sınavı Genel Kültür-Genel Yetenek sınavı olarak yapılmaktadır. 2023 KPSS GK-GT sınavında adaylara Genel Kültür testinde 27 Tarih, 18 Coğrafya, 9 Vatandaşlık ve 6 Güncel Bilgiler sorusu olmak üzere  toplamda 60 soru, ve Genel Yetenek testinde ise 30 Türkçe, 30 Matematik olmak üzere toplamda 60 soru sorulmaktadır.

KPSS  lisans Genel Kültür-Genel Yetenek hazırlanan adaylar genellikle daha önceki yıllarda çıkmış soruları çözerek sınava hazırlanmaktadırlar. Sınav ÖSYM tarafından yapıldığı için  belirtelim ki; ÖSYM, benzer soru tipleri sormayı sever.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak 2023 KPSS Lisans Genel Kültür-Genel Yetenek çıkmış sorular ve cevaplar PDF dosyasını indirebilirsiniz.

2023 KPSS Lisans Çıkmış Sorular PDF


👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉KPSS Eğitim Bilimleri Çıkmış Sorular Son 10 Yıl PDF İndir

Bizi Instgram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu