Bilgi Havuzu

2024 AYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 AYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. Bu yazımızda 2024 AYT sınavına hazırlanan adaylar için, Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor AYT Felsefe Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 AYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri

2024 ayt felsefe kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi AYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri ve AYT Tarih Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Felsefe Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…


2024 AYT Felsefe Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 ayt felsefe konu anlatimi kitap onerileri

1-Limit Yayınları Felsefe Konu Anlatımı

1 28

Bu kitap, bütün Felsefe grubu derslerini bir kitapta anlatmış, müfredata uygun, ince ve önemli ayrıntılara değinmiş konu anlatım kitabıdır. Zaten kalitesiyle kendini kanıtlamış olan Limit Yayınlarını bilmeyen yoktur. Sizler de adayların çokça önerdiği bu kitaptan faydalanabilirsiniz.

2-Yayın Denizi Felsefe Konu Anlatımı

2 28

Felsefede amacınız küçük bir tekrardan ötesi ise bu kitabı önerebiliriz. Felsefe dersinin yanı sıra din kültürü dersinin de ekli olması bu kitabı daha avantajlı kılıyor. Eğer konuları daha geniş öğrenip, sorularla pekiştirmek isterseniz bu kitabı kaçırmayın.

3-Delta Yayınları Felsefe Konu Özeti

3 24

Delta Yayınları, felsefe dersini en özet şekilde ele almış ve en önemli noktalara değinerek işinizi kolaylaştırmıştır. Çözümlü örnek soruları, strateji ve ipucları, tarama testleri de bu kitaba ayrı bir güzellik katıyor.


2024 YKS (TYT-AYT) Felsefe YouTube Kanal Önerileri


Kolay Seviye 2024 AYT Felsefe Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 ayt felsefe soru bankasi onerileri

1-Bilgi Yolu Yayınları Felsefe Soru Bankası

1 29

Kolay ölçekte önerebileceğimiz son kitap Bilgi Yolu Yayınlarına ait. Farklı soru tarzları görerek felsefede kendinizi geliştirmek istiyorsanız yine önerilen kitaplardan bir tanesi karşınızda, bu kitap ile okul derslerinize de katkıda bulunabilirsiniz

2-Benim Hocam Yayınları Felsefe Soru Bankası

2 29

Kolay ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Benim Hocam Yayınlarına ait. Kaliteli öğretmen kadrosuyla çekilen videolarıyla tanınan Benim Hocam Yayınları, bu kalitelerini kitaplarına da yansıtmış durumda. Eğer felsefe dersini tekrar mahiyetinde bitirmek isterseniz 2 sayfa konu iki sayfa soru şeklinde konuları pekiştirebilirsiniz.

3-Yayın Denizi Felsefe Soru Bankası

3 25

Kolay ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Yayın Denizine ait. TYT-AYT alanında bilinen kurumlardan olan Yayın Denizi, orta zorlukta sorularla felsefede netlerinizin yükselmesine ve konuları pekiştirmenize imkan sağlıyor.

4-Dahi Adam Yayınları Felsefe Soru Bankası

4 15

Kolay ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Dahi Adam Yayınlarına ait. Bu kitap yalnızca TYT’nin Felsefe kısmını almış olup, üniversiteye ilk oturum olan TYT’den gitmeyi hedefleyenler için birebir.


Orta Seviye 2024 AYT Felsefe Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 ayt felsefe soru bankasi onerileri

1-Palme Yayınları Felsefe Soru Bankası

1 30

Orta ölçekte önerebileceğimiz son kitap Palme Yayınlarına ait. Sınavlara hazırlık konusunda tecrübeli ve kaliteli olan Palme Yayınları, felsefede kendini geliştirmek isteyenlere tavsiye edilir.

2-Esen Yayınları Felsefe Soru Bankası

2 30

Orta ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Esen Yayınlarına ait. Bu kitap ikinci oturum olan AYT Felsefe grubu derslerinin sorularını içermektedir. Felsefe Grubunda 12 sorunun sorulduğunu ve Esen Yayınlarının da yıllardır kaliteli yayınlar yaptığını göz önüne alırsak, bu kitap tam da size göre.

3-Hız ve Renk Yayınları Felsefe Soru Bankası

3 26

Orta ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Hız ve Renk Yayınlarına ait. Son zamanlarda kaliteli kitaplarla ismini duyurmayı başaran Hız ve Renk Yayınları, felsefe dersinin yanı sıra din kültürü dersinin de sorularını eklemesiyle öğrencileri ikinci bir masraftan kurtarıyor.


Zor Seviye 2024 AYT Felsefe Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 ayt felsefe soru bankasi onerileri

1-Limit Yayınları Felsefe Soru Bankası

1 31

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Limit Yayınlarına ait. Gerek sorularının zorluğuyla, gerekse kalitesiyle bilinen Limit Yayınları, felsefe konusunda da bu özelliklere sahip. Eğer hedefiniz felsefeden full çekmek ise kesinlikle bu kitabı çözmelisiniz.

2-Karekök Yayınları Felsefe Soru Bankası

2 31

Zor ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Karekök Yayınlarına ait. Bu kitap zor seviyede olup, ileri seviyede çalışmak isteyen ve felsefeden soru kaçırmak istemeyen arkadaşlar için. Eğer zamanınız daha çoksa bir tane de bu yayından çözmenizi tavsiye ederiz.



👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉AYT Felsefe Konuları 2024 PDF

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu