Bilgi Havuzu

2024 AYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 AYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. Bu yazımızda 2024 AYT sınavına hazırlanan adaylar için, Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor AYT Fizik Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 AYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri

2024 ayt fizik kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi AYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri ve AYT Fizik Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Fizik Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…


2024 AYT Fizik Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 ayt fizik konu anlatim kitap onerileri yeni nesil

1-Palme Yayınları | Fizik Konu Anlatımı

1 8

Eğer benim seviyem çok kötü değil ama çok iyi olduğunu da söyleyemem diyorsanız bu kitap tam da size göre! Gerek konuyu ele alış biçimi, gerekse örnekleri ile en çok önerilen kitapların başında Palme Yayınları Fizik Konu Anlatımı gelmektedir. Bu kitap ile temel seviyede olan bilgilerinizi ilerletebilir, “iyi” diye nitelendirilebilecek netler çıkarabilirsiniz.

2-Yayın Denizi | Sıfırdan Başlayanlara Aktif Fizik

2 8

Murat Şengül tarafından hazırlanan Aktif Fizik, fizik temeli olmayanların temelini sağlamlaştırması için etkinlikler üzerine kurulu kaliteli bir kaynaktır.

3-Ekstram Yayınları | Fizik Öğreniyorum

3 7

Bir diğer kolay fizik kaynağı diye nitelendirebileceğimiz Ekstrem Yayınları adı üstünde “Fizik Öğreniyorum” kitabı ile temeli olmayan adaylara fizik dersini öğretmeyi amaçlıyor. Bu kitap sayesinde fizik temelinizi atabilirsiniz.

4-Okyanus Yayınları | 40 Seansta Kolay Fizik

4 5

Kolay fizik kaynağı olarak Okyanus Yayınlarının “40 Seansta Kolay Fizik” kitabını önerebiliriz. Uzman öğretmenler tarafından hazırlanan 40 seansta fizik kitabının amacı temel seviyesinde olan adayları bilgi bakımından ilerletmektir. Bu kitap sayesinde fiziğe dair temel bilgileri öğrenebilir, bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.


2024 YKS (TYT-AYT) Fizik YouTube Kanal Önerileri


Kolay Seviye 2024 AYT Fizik Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 ayt fizik soru bankasi onerileri

1- Birey Yayınları | Temel Düzel Fizik Soru Bankası

1 9

Gelişim serisi ile sayısal derslerde kolay, orta ve zor düzeyde kitaplar çıkaran Birey Yayınları, fizik dersinde gerçekten de sağlam bir temel oluşturmak isteyenlerin başvurması gereken bir kaynak. A, B ve C şeklinde farklı zorluklara ayrılan seride almanız gereken “Temel Düzey” yani A serisi.

2-Okyanus Yayınları | 40 Seansta Kolay Fizik

2 9

Üst kısımda “Kolay Seviyesindeki Fizik Konu Anlatımlarında önerdiğimiz bu kitap, hem konu anlatım hem de soru bankası şeklinde olduğu için tekrardan belirtmek istedik. Belirttiğimiz bu kitabı “başlangıç seviyesi soru bankası” olarak da alabilirsiniz.

3-Yayın Denizi | Sıfırdan Başlayanlara Aktif Fizik

3 8

Murat Şengül tarafından hazırlanan Aktif Fizik, fizik temeli olmayanların temelini sağlamlaştırması için etkinlikler üzerine kurulu kaliteli bir kaynaktır.


Orta Seviye 2024 AYT Fizik Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 ayt fizik soru bankasi onerileri

1-Fen Bilimleri Yayınları | Fizik Soru Bankası

1 10

Bir diğer orta seviyedeki fizik soru bankamız “Fen Bilimleri Yayınları” tarafından hazırlanmış olup, farklı soru tipleri ile tanınmaktadır. Eğer bol soru çözmeyi seven, farklı soru tipleri arayan biriyseniz bu kitap tam size göre.

2- Palme Yayınları | TYT-AYT Fizik Soru Bankası

2 10

Belli bir fizik temeliniz varsa ve bunu geliştirmek istiyorsanız Palme Yayınlarını önerebiliriz. Soru çeşitliliği ve kaliteli sorularla oluşturduğunuz temeli pekiştirebilir, fizik netlerinize yeni netler ekleyebilirsiniz.

3- Eğitim Vadisi Yayınları | TYT-AYT Fizik Soru Bankası

3 9

Kitabın adından da anlaşılacağı üzere modüler, yani basamak basamak zorlaşan testlerden oluşuyor. Bu nedenle öncelikle konuların kolay sorularını çözerek formülleri pekiştirebilir, orta ve zor sorularla yorum gücünüzü pekiştirebilirsiniz.

4-Limit Yayınları | Fizik Soru Bankası

4 6

Fizik konularını bitirdiyseniz veya orta seviyede soru bankası arıyorsanız Limit Yayınları Soru Bankası yardımınıza yetişiyor. Mezun olup, istediği bölümlere giden bir çok aday tarafından önerilen bu kitapta çok zor olmayan, fakat çok da basit olmayan sorular ile fiziğinizi üst seviyeye taşıyabilirsiniz.


Zor Seviye 2024 AYT Fizik Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 ayt fizik soru bankasi onerileri

1-Apotemi Yayınları | Fizik Soru Bankası

1 11

Fizik testindeki fullemek gibi bir hedefiniz varsa bu kitabı size önerebiliriz. Çok zor konuları yine aynı sevide sorduğu soruları ile tanınan Apotemi Yayınları Fizik Soru Bankası hedefi yüksek olanlar için ideal bir kitap

2-Karekök Yayınları | Fizik Soru Bankası

2 11

Ben fizik konularını biliyorum ama beni zorlayacak sorular istiyorum diye aranıyorsanız bu kitap sizin için hazırlandı. Zor soruları ile ün salmış olan bu kitap sayesinde fizik dersini tamamen halledebilir, yüksek netler yapabilirsiniz.

3-Yayın Denizi | AYT Fizik Soru Bankası

3 10

Kolay fizik soru bankaları bölümünde Yayın Denizinin sıfırdan başlayanlar için “Aktif Fizik” serisinden bahsetmiştik. Bu sefer “Tek” serisini ele alacağız. Orta seviyede sorular çözmüş, belli bir seviyeye gelmiş adaylar, bir üst seviyeye çıkmak için bu kitapları çözebilir. Kitaplarda yer alan zorlayıcı ve kişiyi yorumlamaya iten sorular ile fizik dersine bakış açınız değişecek.



👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉AYT Fizik Konuları 2024 PDF 

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu