Bilgi Havuzu

2024 AYT Biyoloji Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 AYT Biyoloji Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. Bu yazımızda 2024 AYT sınavına hazırlanan adaylar için, Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor AYT Biyoloji Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 AYT Biyoloji Kaynak Kitap Önerileri

2024 ayt biyoloji kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi AYT Biyoloji Kaynak Kitap Önerileri ve AYT  Biyoloji Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Biyoloji Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Biyoloji Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…


2024 AYT Biyoloji Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 ayt biyoloji konu anlatimi kitap onerileri

1-Karekök Yayınları – AYT Biyoloji Sıfır

1 16

Karekök Yayınları tarafından çıkarılan ve biyoloji dersinden sıfırım veya biyolojiye sıfırdan başlamak istiyorum diyenlerin işine yarayabilecek bir kitap olan “AYT Biyoloji Sıfır” toplam da 269 sayfadan oluşuyor. Eğer biyoloji dersinizin zayıf olduğunu düşünüyorsanız bu kitabı kullanmanızı tavsiye ederiz. Konu işleyiş tarzıyla bir çok konuyu tek başınıza öğrenebilir ve biyolojide iyi noktalara gelebilirsiniz.

2-Palme Yayınları | Biyoloji Konu Anlatımı

2 16

Biyoloji kitaplarında diğer yayınlardan önde olan Palme, birçok aday tarafından kullanışmış ve gayet başarılı sonuçlar vermiştir. Özellikle son yıllardaki çıkışları ile beraber Palme Yayınlarını kontrol edilecekler listenize ekleyebilirsiniz.

3-Apotemi Yayınları | Biyoloji Konu Anlatımı

3 15

Biyolojinin en zor konularını bile anlaşılabilir hale getirerek adayları büyük bir yükten kurtaran Apotemi Yayınları Biyoloji Konu Anlatımı önerebileceğimiz kitaplar arasında yer alıyor. Özellikle fasikül şeklindeki konu anlatımları ile Apotemi Yayınlarına da göz atmanızda fayda var.

4-FUNDAmentals AYT Biyoloji Konu Anlatımlı Soru Bankası

4 10

YouTube üzerinde konu anlatımları da yapan Funda Hoca tarafından yazılmıştır. Konu anlatım videolarıyla birlikte ilerleyen bir kitaptır. Kitapta sol sayfada konu anlatımı yapılırken sağ sayfada ise o konu anlatımını destekleyen sorular bulunmaktadır. Konu anlatım videolarına ulaşmak için sayfadaki üst köşesindeki karekodu okutmalısınız. Aynı zamanda video çözümlere ulaşmak için de her sayfada karekod bulunuyor.

5-Benim Hocam Yayınları AYT Biyoloji Video Ders Notları

5 1

Bu kitap, Benim Hocam YouTube kanalı üzerinden yapılan AYT Biyoloji konu anlatım videolarında anlatılanların kitaba dökülmüş halidir. Konu anlatım videolarına çalışırken not alarak zaman kaybetmek istemeyenler, ince detayları kaçırmak istemeyenlerin tercih edebileceği bir kitaptır. AYT Biyoloji kitap önerileri listemizde yer almaktadır.


2024 YKS (TYT-AYT) Biyoloji YouTube Kanal Önerileri


Kolay Seviye 2024 AYT Biyoloji Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 ayt biyoloji soru bankasi onerileri

1-Okyanus Yayınları – AYT 40 Seans Biyoloji Soru Bankası

1 17

Okyanus Yayınları tarafından hazırlanan ve Yeşim Kabadaş Kırsaç tarafından yazılan “AYT 40 Seans Biyoloji Soru Bankası” temeli zayıf olanlar veya biyolojiye sıfırdan başlamak isteyenler için güzel bir kitap. Kitap adından da anlaşılacağı üzere adaylara seans seans biyoloji öğretmeyi amaçlıyor. Toplamda 239 sayfadan oluşan kitabın içeriğine baktığımızda ise farklı soru tiplerinden oluşan, video çözümlü ve müfredata uygun 1000’e yakın soru görüyoruz. Eğer siz de biyolojideki seviyenizi temelden başlayarak geliştirmek istiyorsanız bu kitabı kullanabilirsiniz.

2-Karekök Yayınları | Biyoloji

2 17

Biyoloji temeliniz yoksa ve bu temeli sağlam bir şekilde kurmak istiyorsanız size Karekök Yayınlarının hazırladığı Biyoloji Sıfır Konu Anlatımını önerebiliriz. Bütün konuları en basit şekilde anlatmasından dolayı bu kitap biyoloji ile arası iyi olmayanlar için bir rehberi niteliğinde olacaktır.

3-Aydın Yayınları AYT Biyoloji Soru Bankası

3 16

Kitap AYT için hazırlanmış olsa da çıkma ihtimali olduğu düşünülerek TYT Biyoloji konularından sorular da bulunmaktadır. AYT Biyoloji için önemli bir kaynaktır. Bu kaynağı çözerek Biyoloji bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Hedefi yüksek olanlar için önerebileceğimiz bir kitaptır. Kitap içinde sizi zorlayacak seviyede sorular yer almaktadır. Aynı zamanda soruların tamamı video çözümlüdür.

4-Tonguç Akademi Yayınları | Biyolojik

4 11

Biyolojiye dair temel bilgileriniz varsa ve bunları geliştirmek istiyorsanız bu kitap size göre! Sınava yönelik soruları barındıran ama çok da zorlayıcı olmayan bu kitap ile konuları pekiştirebilir, temelinizi sağlamlaştırabilirsiniz.


Orta Seviye 2024 AYT Biyoloji Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 ayt biyoloji soru bankasi onerileri

1-Biyotik Yayınları AYT Biyoloji Soru Bankası

1 18

Biyotik yayınları tarafından hazırlanan bu kitap deneme mantığında sorulardan oluşuyor. Her konu testindeki soruları sanki deneme çözüyormuş hissiyle çözebilirsiniz. Kitap orta seviye bir kitaptır. Bol miktarda yeni nesil ve yorum ağırlıklı sorular bulunmaktadır. Soruların ezbere değil düşünmeye, yoruma açık olması YKS sınavı için oldukça bir önemli faktördür. Çözen öğrenciler tarafından da tavsiye edilen bir kitaptır. AYT Biyoloji Kitap önerileri yazımızda bulunmaktadır.

2-Palme Yayınları | Biyoloji Soru Bankası

2 18

Eğer orta seviye soru bankası arıyorsanız Palme bu kitabı sizin için hazırladı. Özgün sorularla ve ne çok zor ne de çok zor yapısı ile Palme Biyoloji Soru Bankası kendinizi geliştirmeniz için bire bir.

3-Eğitim Vadisi Yayınları | Biyoloji Soru Bankası

3 17

Orta ölçekte önerebileceğimiz son kitap Eğitim Vadisi Yayınlarına ait. TYT ve AYT alanında çıkardığı kaliteli kitaplar ile tanınan Eğitim Vadisi Yayınları, bünyesinde barındırdığı kaliteli, farklı ve orta zorlukta sorularla sizi geliştirip ileri seviyeye taşıyacaktır.

4-Bilgi Sarmal Yayınları – TYT AYT Biyoloji Soru Bankası

4 12

Derece yapmak isteyen öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği Bilgi Sarmal Yayınları tarafından hazırlanan “Biyoloji Soru Bankası” her şeyden önce orta ve zor seviyedeki kaliteli sorularıyla dikkat çekiyor. Ümit Demir tarafından yazılan kitap aynı zamanda hem TYT hem de AYT sorularını içerisinde barındırmasıyla tek bir kaynaktan gitmeyi seven öğrenciler için yararlı olmuş. Videolu çözüm özelliği, yeni öğretim programına uygunluğu, kazanım sıralı ve tam hücreleme gibi farklı özellikleriyle güncelliğini koruyor.


Zor Seviye 2024 AYT Biyoloji Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 ayt biyoloji soru bankasi onerileri

1-Üç Dört Beş Yayınları | Biyoloji Soru Bankası

1 19

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Üç Dört Beş Yayınlarına ait. Yine gözü yükseklerde olan, biyolojide soru kaçırmak istemeyen adayların çözmesi gereken, farklı, zorlayıcı ve kaliteli sorular içeren bir kitap.

2-Apotemi Yayınları | Biyoloji Soru Bankası

2 19

Zor ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Apotemi Yayınlarına ait. Biyoloji konularına hakimseniz ve sizi zorlayacak sorular arıyorsanız Apotemi Biyoloji Soru Bankası bu türden bir kitap. İçerisinde barındırdığı kalite sorular ile sizleri ileri seviyelere taşıyacağından şüpheniz olmasın.

3-Fen Bilimleri Yayıncılık – AYT Biyoloji Soru Bankası

3 18

Özellikle sayısal alandaki soru bankaları ve denemeleriyle ismini duyuran Fen Bilimleri Yayıncılık, bu kez biyoloji için ürettikleri kitaba da aynı özeni göstermişler. Seviye olarak zor seviyede denilebilir. Yoğunlukla biyolojiden konuları bitirip kendini zorlamak isteyen adayların tercihi bu kitap olabiliyor.



👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉AYT Biyoloji Konuları 2024 PDF 

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu