Bilgi Havuzu

2024 AYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 AYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. Bu yazımızda 2024 AYT sınavına hazırlanan adaylar için, Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor AYT Kimya Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 AYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri

2024 ayt kimya kaynak kitap onerileri

 

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi AYT Kimya  Kaynak Kitap Önerileri ve AYT Kimya Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Kimya Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor AYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…


2024 AYT Kimya Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 ayt kimya konu anlatim kitap onerileri

1- Apotemi Yayınları | Kimya Konu Anlatımı

1 12

Özellikle “Organik” fasikülü ile bildiğimiz Apotemi Kimya Fasikülleri, konuları tam olarak kavramanız için bire bir. Özgün anlatım tarzı ile Apotemi yayınları Kimya Konu Anlatımında önerilebilecek kitaplar arasında yer alıyor

2-Palme Yayınları | Kimya Konu Anlatımı

2 12

Fen bilimleri konu anlatımlarında ki başarısı ile tanınan Palme yayınları, Kimya konu anlatımı önerimizde de en iyilerden biri olmayı başarıyor. Kimyayı sağlam temellere oturtmayı hedefliyorsanız bu kitabı almalısınız.

3- Aktif Öğrenme Yayınları | Kimya Konu Anlatımı

3 11

4-Benim Hocam AYT Kimya Video Ders Notları

4 7

Bu kitap Benim Hocam YouTube kanalında bulunan AYT Kimya konu anlatım videolarıyla paralel şekilde hazırlanmıştır. Video derslerde anlatılan her şeyi kitabın içinde bulabilirsiniz. Kitap içinde soru yok denecek kadar azdır. Soru çözmek için yukarıdaki soru bankası önerilerimizi de incelemenizde fayda var.

2024 YKS (TYT-AYT) Kimya YouTube Kanal Önerileri


Kolay Seviye 2024 AYT Kimya Soru Bankası Önerileri

kolay seviye ayt kimya soru bankasi onerileri

1-Birey Yayınları – A Serisi Temel Düzey Video Çözümlü Kimya Soru Bankası

1 13
Kimya hakkında çok bilginiz yoksa veya konuları pekiştirmek için tekrar etmek istiyorsanız Birey Yayınları tarafından çıkarılan “A Serisi Kimya Temel Düzey Video Çözümlü Soru Bankası” size göre. 208 sayfadan oluşan kitap video çözümlü olmasıyla da adaylara takıldıkları sorularda çözüm sunuyor. Yeni sınav sistemine uygun olan kitap içerisinde pek çok soru barındırıyor.

2-Tonguç Akademi Yayınları | Kimyatik Soru Bankası

2 13

Tonguç Akademi tarafından hazırlanan bu kitap yine başlangıç için güzel bir kitap. Sınava dönük ve sizi çok sıkmayacak sorular ile kimya dersinde gelişme kat edebilir, netlerinizi arttırabilirsiniz.

3-Karekök Yayınları | Kimya 0 Soru Bankası

3 12

Kimya ile arası hiç olmayanlar veya kimyaya yeni başlayacaklar olanlar için ideal bir kitap. Adından da anlaşılacağı üzere kimya konusunda 0 bilgiye sahip olanlar bu kitap sayesinde ilerleme kat edebilirler.

4-Okyanus Yayınları Yayınları | 40 Seansta Kimya

4 8

Kimya temelinizin iyi olduğunu düşünmüyorsanız ve bir yerden başlamalıyım diyorsanız o zaman bu kitaptan başlamalısınız. Sizi çok zorlamayacak soruları ile 40 Seansta Kimya başlangıç için ideal bir kitap.


Orta Seviye 2024 AYT Kimya Soru Bankası Önerileri

orta seviye ayt kimya soru bankasi onerileri

1-Limit Yayınları – AYT Kimya Soru Bankası

1 14

Hedefi yüksek olanlar için hazırlanan ve Limit Yayınları tarafından çıkarılan “AYT Kimya Soru Bankası” içerisindeki zorlayıcı sorular ile dikkat çekiyor. Erkan Yüksek, Mehmet Sait Özdemir tarafından yazılan kitap toplam 344 sayfa sayısına sahip ve kazanım odaklı, video çözümlü olmasıyla da adaylara kolaylık sağlıyor.

2-Bilgi Sarmal Yayınları – AYT Kimya Branş Denemeleri

2 14

“Bilgi Sarmal Yayınları” tarafından piyasaya sunulan ve Bünyamin Aktaş tarafından yazılan AYT Kimya Branş Denemeleri” kitabı zor seviye tercih eden adaylar için oldukça ideal. 25×13 şeklinde tasarlanan AYT kimya branş denemeleri içerdiği yeni nesil sorular ile de oldukça dikkat çekiyor.

3-Çözüm Yayınları | Kimya Soru Bankası

3 13

Orta ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Çözüm Yayınlarına ait. Uzun yıllardır sınavlara hazırlık konusunda tecrübeli olan Çözüm Yayınlarının bu kitabı ile kimya bilginizi pekiştirebilir, bu alanda gelişim sağlayabilirsiniz.

4-Fen Bilimleri Yayınları | Kimya Soru Bankası

4 9

Orta ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Fen Bilimleri Yayınlarına ait. Farklı ve geliştirici soru tipleri ile bu kitap sayesinde mevcut bilginizi mevcut durumdan ileriye taşıyabilirsiniz.

5-ÇAP Yayınları – AYT Kimya Seti

5

ÇAP yayınları tarafından çıkarılan “AYT Kimya Seti” Modern Atom Teorisi – Gazlar – Sıvı Çözeltiler ve Çözünürlük – Kimyasal Tepkimelerde Enerji ve Hız – Kimyasal Tepkimelerde Denge, Asitler, Bazlar – Kimya ve Elektrik – Organik Kimya bölümleri olmak üzere toplam 7 bölümden oluşuyor ve sorularının tamamı video çözümlü. Böyle bir set arayanlar için oldukça ideal bir ürün olmuş.


Zor Seviye 2024 AYT Kimya Soru Bankası Önerileri

zor seviye ayt kimya soru bankasi onerileri

1-3D Yayınları AYT Kimya Soru Bankası

1 15

Yorum ağırlıklı, yeni nesil soruların bulunduğu AYT Kimya kitap önerisi isteyenler için bir diğer tavsiyemizdir. Bu kitapta da aynı şekilde bol miktarda sınavda çıkabilecek tarzda yorum gerektiren sorular bulunmaktadır. Kitabın seviyesine bakacak olursak orta ve ortanın biraz üstünde diyebiliriz. Bu da tam olarak ÖSYM seviyesine denk gelmektedir.

2-Aydın Yayınları | TYT Kimya Soru Bankası

2 15

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Aydın Yayınlarına ait. Kaliteli ve zorlayıcı sorularla kendini geliştirmek isteyenler için bir diğer alternatif olarak da bu kitabı inceleyebilirsiniz.

3-Üç Dört Beş Yayınları AYT Kimya Soru Bankası

3 14

Yeni nesil sorulardan oluşan bir kitap arıyorsanız en başta gelen kitaplardan bir tanesidir. YKS sistemi ile birlikte tüm kitaplarını baştan aşağı yeni nesil sorularla döşeyen Üç Dört Beş yayınlarının bu kitabı da AYT Kimya kitap önerileri listemizde yer alıyor. AYT Kimya Orta Düzey bir kitap arıyorsanız tercih etmeniz gereken bir kitaptır.

Kitaptaki konu testleri sırasıyla kolay, orta ve zor seviye olarak sıralanıyor. “Kazanım odaklı sorular” testlerindeki sorular genel olarak başlangıç seviyesi sorulardır. Kimya konuları üzerindeki bilgilerinizi pekiştirmenizi sağlar.



👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉AYT Kimya Konuları 2024 PDF

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu