Bilgi Havuzu

2024 TYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 TYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. 2024 YKS hazırlanan adaylar YKS tüm dersler gibi 2024 TYT Fizik için hangi kitapları almalıyım? En iyi TYT Fizik Konu Anlatımı ve Soru Bankası Önerileri 2024 araştırmakta. Bizde bu yazımızda  Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor TYT Fizik Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 TYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri

2024 tyt fizik kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi TYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri ve TYT Fizik Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Fizik Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Fizik Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…

2023 TYT Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir


2024 TYT Fizik Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 tyt fizik konu anlatim kitap onerileri

1- Antrenmanlarla Fizik Örnek Çözüm ve Konu Anlatımlı

Antrenman Yayınları, daha önce Matematik serisinde olduğu gibi Fizik dersi için de bir seri çıkarttı. Antrenmanlarla Fizik kitabında hem konu anlatımları hem de örnek soru çözümleri yer almaktadır. Böylece kitabı çok amaçlı olarak kullanırsınız. Eğer siz de Fizik temelinizin kötü olduğunu söylüyorsanız ve güçlü bir başlangıç yapmak istiyorsanız Antrenmanlarla Fizik kitabını tercih edebilirsiniz.

2-Okyanus Yayınları | 40 Seansta Kolay Fizik

Kolay fizik kaynağı olarak Okyanus Yayınlarının “40 Seansta Kolay Fizik” kitabını önerebiliriz. Uzman öğretmenler tarafından hazırlanan 40 seansta fizik kitabının amacı temel seviyesinde olan adayları bilgi bakımından ilerletmektir. Bu kitap sayesinde fiziğe dair temel bilgileri öğrenebilir, bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

3- Palme Yayınları | Fizik Konu Anlatımı

Eğer benim seviyem çok kötü değil ama çok iyi olduğunu da söyleyemem diyorsanız bu kitap tam da size göre! Gerek konuyu ele alış biçimi, gerekse örnekleri ile en çok önerilen kitapların başında Palme Yayınları Fizik Konu Anlatımı gelmektedir. Bu kitap ile temel seviyede olan bilgilerinizi ilerletebilir, “iyi” diye nitelendirilebilecek netler çıkarabilirsiniz.

4- Ekstram Yayınları | Fizik Öğreniyorum

Bir diğer kolay fizik kaynağı diye nitelendirebileceğimiz Ekstrem Yayınları adı üstünde “Fizik Öğreniyorum” kitabı ile temeli olmayan adaylara fizik dersini öğretmeyi amaçlıyor. Bu kitap sayesinde fizik temelinizi atabilirsiniz.

2024 TYT Fizik Konuları PDF


Kolay Seviye 2024 TYT Fizik Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 tyt fizik soru bankasi onerileri

1-Aktif Öğrenme Yayınları Sıfırdan Başlayanlara TYT Fizik Soru Bankası

Temelden başlayarak Fizik dersinde iyi bir yere gelmek isteyenler için ideal bir kitaptır. Başlangıç seviye soruları ile öğrencilere TYT Fizik konularını iyi bir şekilde anlatmayı hedeflemektedir.

2-Okyanus Yayınları 40 Seans TYT Fizik Soru Bankası

TYT Fizik dersinde temelini güçlendirmek isteyenler için ideal bir başka kitaptır. Adı üstünde 40 seansta yani kırk adımda size Fizik dersini öğretmeyi amaçlamaktadır.

3-Yayın Denizi | Sıfırdan Başlayanlara Aktif Fizik

Murat Şengül tarafından hazırlanan Aktif Fizik, fizik temeli olmayanların temelini sağlamlaştırması için etkinlikler üzerine kurulu kaliteli bir kaynaktır.

4-Birey Yayınları | Temel Düzel Fizik Soru Bankası

Gelişim serisi ile sayısal derslerde kolay, orta ve zor düzeyde kitaplar çıkaran Birey Yayınları, fizik dersinde gerçekten de sağlam bir temel oluşturmak isteyenlerin başvurması gereken bir kaynak. A, B ve C şeklinde farklı zorluklara ayrılan seride almanız gereken “Temel Düzey” yani A serisi.

2024 YKS (TYT-AYT) Fizik YouTube Kanal Önerileri


Orta Seviye 2024 TYT Fizik Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 tyt fizik soru bankasi onerileri

1-Tonguç Akademi TYT Fizik Soru Bankası

Tonguç Akademi tarafından yazılan TYT Fizik Soru Bankası kitabı sayesinde çalıştığınız konuları pekiştirmek daha kolay. Kitabı çözen pek çok öğrencinin geri dönüşüne göre yeni bir konu çalıştıktan sonra tekrar amaçlı soruları çözmek çok faydalı oluyor. Başlangıç seviye öğrenciler için uygun olması da öğrenciler tarafından tercih edilmesini sağlıyor.

2-Doktrin Yayınları Sıfırdan Sonsuza TYT Fizik Soru Bankası

Doktrin Yayınlarının diğer kitaplarında da bildiğiniz gibi sıfırdan başlayan öğrencilerin temelini kuvvetlendirmesi hedefleniyor. Başlangıç seviye öğrenciler için uygun bir kitaptır. Ancak fizik dersinde en azından ufak bir temeliniz olduğunuzu düşünüyorsanız biraz daha üst seviye kitap tercih etmeniz daha doğru bir karar olacaktır.

3-Limit Yayınları | Fizik Soru Bankası

Fizik konularını bitirdiyseniz veya orta seviyede soru bankası arıyorsanız Limit Yayınları Soru Bankası yardımınıza yetişiyor. Mezun olup, istediği bölümlere giden bir çok aday tarafından önerilen bu kitapta çok zor olmayan, fakat çok da basit olmayan sorular ile fiziğinizi üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

4-Fen Bilimleri Yayınları | Fizik Soru Bankası

Bir diğer orta seviyedeki fizik soru bankamız “Fen Bilimleri Yayınları” tarafından hazırlanmış olup, farklı soru tipleri ile tanınmaktadır. Eğer bol soru çözmeyi seven, farklı soru tipleri arayan biriyseniz bu kitap tam size göre.

5-Palme Yayınları | TYT-AYT Fizik Soru Bankası

Belli bir fizik temeliniz varsa ve bunu geliştirmek istiyorsanız Palme Yayınlarını önerebiliriz. Soru çeşitliliği ve kaliteli sorularla oluşturduğunuz temeli pekiştirebilir, fizik netlerinize yeni netler ekleyebilirsiniz.


Zor Seviye 2024 TYT Fizik Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 tyt fizik soru bankasi onerileri

1-Karekök Yayınları TYT Fizik Sıfır Soru Bankası

Karekök Yayınları, her ne kadar adını zor soru bankaları ile duyurmuş olsa Sıfır serisini de unutmamak lazım. Karekök Sıfır serisinin bir başka üyesi olan TYT Fizik Sıfır Soru Bankası, öğrencilerin temelini kuvvetlendirmeyi amaçlıyor

2-Eğitim Vadisi Yayınları | TYT-AYT Fizik Soru Bankası

Kitabın adından da anlaşılacağı üzere modüler, yani basamak basamak zorlaşan testlerden oluşuyor. Bu nedenle öncelikle konuların kolay sorularını çözerek formülleri pekiştirebilir, orta ve zor sorularla yorum gücünüzü pekiştirebilirsiniz.

3-Apotemi Yayınları | Fizik Soru Bankası

Fizik testindeki fullemek gibi bir hedefiniz varsa bu kitabı size önerebiliriz. Çok zor konuları yine aynı sevide sorduğu soruları ile tanınan Apotemi Yayınları Fizik Soru Bankası hedefi yüksek olanlar için ideal bir kitap

4-Bilgi Sarmal Yayınları TYT Fizik Soru Bankası

En kaliteli kitapları çıkaran yayınevlerinden biri olan Bilgi Sarmal, TYT Fizik dersi için de aynı kalitede bir kitap hazırlamış. Yeni öğretim programına uygun olarak Bilgi Sarmal TYT Fizik Soru Bankası kitabı, orta seviye öğrenciler için en ideal kitaplardan biri oluyor.

5-3D Yayınları TYT Fizik Soru Bankası

TYT Fizik Kitap Önerileri yazımızda öğrencilere tavsiye ettiğimiz bir başka kitap da 3D Yayınları TYT Fizik Soru Bankası oluyor. Diğer derslerdeki kitaplarda da olduğu gibi başarılı bir yayınevi olan 3D Yayınları, Fizik dersi için de benzer kalitede bir kitabı ortaya çıkarmış.


👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉En İyi Ders Anlatan YKS YouTube Kanal Önerileri 2024

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu