Bilgi Havuzu

2024 TYT Matematik Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 TYT Matematik Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. 2024 YKS hazırlanan adaylar YKS tüm dersler gibi 2024 TYT Matematik için hangi kitapları almalıyım? En iyi TYT Matematik Konu Anlatımı ve Soru Bankası Önerileri 2024 araştırmakta. Bizde bu yazımızda  Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor TYT Matematik Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 TYT Matematik Kaynak Kitap Önerileri

2024 tyt matematik kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi TYT Matematik Kaynak Kitap Önerileri ve TYT Matematik Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Matematik Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Matematik Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…

2024 YKS (TYT-AYT) Matematik YouTube Kanal Önerileri


Kolay Seviye 2024 TYT Matematik Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 tyt matematik soru bankasi onerileri

1-Antrenman Yayınları TYT Yeni Nesil Matematik Soru Bankası

Antrenmanlarla Matematik serisinin yeni nesil matematik soru bankasıdır. Bu kitapta da en basit seviyeden sorular bulunuyor. Matematik temelini geliştirmek için satın almanızı tavsiye ettiğimiz bir kitaptır. Ayrıca bu kitapta ÖSYM’nin son yıllarda sorduğu yeni nesil matematik soruları bulunmaktadır. Böylece hem matematik temeli oluşturabilir hem de yeni sınav sistemi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

2-Doktrin Yayınları Sıfırdan Sonsuza Matematik Soru Bankası

Doktrin Yayınları tarafından hazırlanan bu kitap oldukça temel seviyeden alarak size matematiği öğretmeyi hedefler. Serap Özcan ve Kazım Özcan tarafından yazılmıştır.

3-Birey Yayınları | Matematik a Serisi

Ben matematikte çok kötü değilim, ortaokuldan temelim var diyorsanız o halde bu kitabı almalısınız. Bu kitapla beraber başlangıç olarak toplama çıkarma gibi konuları biraz daha zorlaştırarak daha hızlı gelişimizi sağlayabilirsiniz.

4-Şenol Hoca Merhaba TYT Matematik Soru Bankası

YouTube kanalında paylaştığı matematik konu anlatım videoları ile tanıdığımız Şenol Hoca tarafından yazılmıştır. Merhaba TYT Matematik isminden de anlaşıldığı gibi matematik temelini kuvvetlendirmek isteyen öğrencileri odak noktasına almıştır. Kolay seviye bir TYT matematik kitap önerisi olarak karşımıza çıkıyor. Kitaptaki soruların tamamı video çözümlü olarak hazırlanmıştır. Çözemediğiniz herhangi bir soru olduğunda kitabın kapağında bulunan karekodu telefonunuzdan okutarak çözüm videolarına gidebilirsiniz.

5- Karekök Yayınları | Matematik 0 Soru Bankası

Kitabın adından da anlaşılacağı üzere matematiğe dair hiçbir bilgisi olmayan ve bunu aşmak isteyenlerin çözebileceği bir kitap. Bu kitap ile matematik dersine giriş yapabilir, temelinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

TYT Matematik Konuları 2024 PDF


Orta Seviye 2024 TYT Matematik Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 tyt matematik soru bankasi onerileri

1- Palme Yayınları | Sentez Matematik Serisi

Son dönemlerde çıkardığı kaliteli kitaplarla öğrencilerin gözdesi olmayı başaran Palme Yayınları Matematik dersinde de öne çıkmayı başarıyor. Matematik alanında temel anlamda bilginiz varsa bu kitapla bilginizi üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

2-Üç Dört Beş TYT Matematik Soru Bankası

Yeni sınav sisteminin gelmesi ile birlikte ÖSYM’nin sorduğu yeni nesil soru örnekleri kitapta çok sayıda bulunmaktadır. Çok kolay, kolay, orta, zor, ve çok zor olarak beş farklı zorluk seviyesinde testleri bulunur. Kolaydan zora doğru testleri çözerek hem konuda kendinizi geliştirirsiniz hem de öğrendiğiniz formülleri nasıl uygulayacağınız hakkında bilgi sahibi olursunuz.

3-Birey Yayınları | Matematik B Serisi

Yazımızın önceki kısmında Birey Matematik Soru Bankasının a serisini tanıtmıştık. Bu setin b serisi de pek kolay olamayan, sizi geliştirecek nitelikte bir kitap.

4-Benim Hocam TYT Matematik Soru Bankası

Benim Hocam YouTube kanalında konu anlatım videoları ile tanınan İlyas Güneş tarafından yazılmıştır. Bu kitapta da çok sayıda yeni nesil sorular bulunmaktadır. ÖSYM tarzına uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca Benim Hocam YouTube kanalındaki matematik ders anlatım videoları ile eş zamanlı olarak hazırlanmıştır. Yani ders videosu sıralaması ile kitaptaki testlerin sıralaması aynıdır. Videolardan konuya çalıştıktan sonra hemen kitaptan soru çözerek öğrendiklerinizi aklınıza kazımaya başlayın.

5- Palme Yayınları | Sentez Matematik Serisi

Son dönemlerde çıkardığı kaliteli kitaplarla öğrencilerin gözdesi olmayı başaran Palme Yayınları Matematik dersinde de öne çıkmayı başarıyor. Matematik alanında temel anlamda bilginiz varsa bu kitapla bilginizi üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

2023 TYT Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir


Zor Seviye 2024 TYT Matematik Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 tyt matematik soru bankasi onerileri

1-Fen Bilimleri Yayınları | Matematik Soru Bankası

Zor ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Fen Bilimleri Yayınlarına ait. Yüksek sıralama ve puan hedefleyen adaylar farklı soru çeşitleri içeren bu kitabı çözebilirler.

2-3D Yayınları TYT Matematik Soru Bankası

Genel olarak 3D Yayınlarının bu kitabı, oldukça başarılı bir şekilde hazırlanmıştır. Soruların her biri, birbirinden kalitelidir. ÖSYM tarzı ve yeni nesil sorular bol miktarda kitapta yer almaktadır. Kitaptaki soruların tamamı video çözümlüdür. Çözemediğiniz soruların her biri 3D Video Çözüm uygulamasında ücretsiz olarak paylaşılmıştır.

3-Acil Yayınları | Acil Matematik Soru Bankası

Acil Matematik Yayınlarının Acil Matematik kitabı sayesinde matematiğinizi ileri seviyeye götürebilir, denemelerde netlerinizi arttırabilirsiniz. Özellikle de yeni nesil soruları içermesi bakımından mutlaka çözmeniz gereken bir kitap.

4-Limit Yayınları Avantaj TYT Matematik Soru Bankası

Kitap içinde ortalama bir öğrencinin çözeceği sorular bulunduğu gibi sizi gerçekten zorlayacak sorular da bulunmaktadır. Ancak genel olarak zor seviye soruların bulunduğunu söylemek mümkündür. ÖSYM tarzı sorular arıyorsanız bu kitap sizin için uygundur.

5-Endemik Yayınları | Matematik Soru Bankası

Zor olarak nitelendirebileceğimiz bir diğer kitap Endemik Yayınlarına ait. Yine yeni sınav sistemine uygun yeni nesil soruların yer aldığı, çözen kişinin soruları yorumlama yeteneğini geliştirecek kaliteli ve farklı soru çeşitleri içeren bir kitap.

6- Apotemi Yayınları | Matematik Soru Bankası

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer diğer kitap Apotemi Yayınlarına ait. Yıllardır zorlayıcı sorularla tanınan Apotemi Yayınları sayesinde daha önce görmediğiniz soruları görecek, matematik sorularına karşı farklı bir bakış açısı kazanacaksınız. Yüksek netler hedefleyenlerin kesinlikle çözmesi gereken bir kitap.


👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉En İyi Ders Anlatan YKS YouTube Kanal Önerileri 2024

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu