Bilgi Havuzu

2024 TYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 TYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. 2024 YKS hazırlanan adaylar YKS tüm dersler gibi 2024 TYT Felsefe için hangi kitapları almalıyım? En iyi TYT Felsefe Konu Anlatımı ve Soru Bankası Önerileri 2024 araştırmakta. Bizde bu yazımızda  Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor TYT Felsefe Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 TYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri

2024 tyt felsefe kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi TYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri ve TYT Felsefe Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Felsefe Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Felsefe Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…


2024 TYT Felsefe Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 tyt felsefe konu anlatim kitap onerileri

1- Limit Yayınları TYT-AYT Felsefe El Kitabı

TYT felsefe konu anlatımı kitap önerilerinden ilki için  Limit TYT felsefe el kitabı diyebiliriz. Limit yayınlar TYT felsefe el kitabı felsefe konularını çalışabilmek için oldukça yeterli bir kaynak. Konuları okuduktan sonra soru çözümlerini yapmak sizi felsefe sorularına tamamen hazırlayacaktır. Limit yayınlarının diğer el kitapları gibi bu kitap da tüm gerekli bilgileri içeriyor ve güzel bir anlatıma sahip.

2-TYT Felsefe Video Destekli Konu Anlatımı ve Soru Bankası Benim Hocam Yayınları

TYT Felsefe için konu eksiği olan arkadaşlara önerebileceğim ilk kaynak Benim Hocam Yayınları’nın hazırlamış olduğu TYT Felsefe Video Ders Defteri. Benim Hocam youtube kanalına özdeş olarak hazırlanmış olan bu kitap konu özeti ve felsefe testleri olarak ilerlemekte.

3-Delta Yayınları Felsefe Konu Özeti

Delta Yayınları, felsefe dersini en özet şekilde ele almış ve en önemli noktalara değinerek işinizi kolaylaştırmıştır. Çözümlü örnek soruları, strateji ve ipuçları, tarama testleri de bu kitaba ayrı bir güzellik katıyor.

4- Yayın Denizi Felsefe Konu Anlatımı

Felsefede amacınız küçük bir tekrardan ötesi ise bu kitabı önerebiliriz. Felsefe dersinin yanı sıra din kültürü dersinin de ekli olması bu kitabı daha avantajlı kılıyor. Eğer konuları daha geniş öğrenip, sorularla pekiştirmek isterseniz bu kitabı kaçırmayın.

2024 TYT Felsefe Konuları PDF


Kolay Seviye 2024 TYT Felsefe Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 tyt felsefe soru bankasi onerileri

1-Dahi Adam Yayınları Felsefe Soru Bankası

Kolay ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Dahi Adam Yayınlarına ait. Bu kitap yalnızca TYT’nin Felsefe kısmını almış olup, üniversiteye ilk oturum olan TYT’den gitmeyi hedefleyenler için birebir.

2-Bilgi Yolu Yayınları Felsefe Soru Bankası

Kolay ölçekte önerebileceğimiz son kitap Bilgi Yolu Yayınlarına ait. Farklı soru tarzları görerek felsefede kendinizi geliştirmek istiyorsanız yine önerilen kitaplardan bir tanesi karşınızda, bu kitap ile okul derslerinize de katkıda bulunabilirsiniz.

3-Yayın Denizi Felsefe Soru Bankası

Kolay ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Yayın Denizine ait. TYT alanında bilinen kurumlardan olan Yayın Denizi, orta zorlukta sorularla felsefede netlerinizin yükselmesine ve konuları pekiştirmenize imkan sağlıyor.

4-Benim Hocam Yayınları Felsefe Soru Bankası

Kolay ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Benim Hocam Yayınlarına ait. Kaliteli öğretmen kadrosuyla çekilen videolarıyla tanınan Benim Hocam Yayınları, bu kalitelerini kitaplarına da yansıtmış durumda. Eğer felsefe dersini tekrar mahiyetinde bitirmek isterseniz 2 sayfa konu iki sayfa soru şeklinde konuları pekiştirebilirsiniz.

2024 YKS (TYT-AYT) Felsefe YouTube Kanal Önerileri


Orta Seviye 2024 TYT Felsefe Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 tyt felsefe soru bankasi onerileri

1-Kafa Dengi Yayınları TYT Felsefe Soru Bankası

Kafa Dengi Yayınları’nın hazırlamış olduğu bu kitaptaki tüm sorular video çözümü içermekte. Temel konuları halletmiş öğrenciler için gayet mantıklı bir tercih olarak göze çarpıyor. Zorluk derecesi olarak orta zor seviye olarak derecelendirilebilecek olan bu kitap 144 sayfadan oluşuyor.

2-Fdd Yayınları TYT Felsefe Fasiküllü Soru Bankası

Daha çok zor sorular ağırlıklı giden bir yayın olan FDD Yayınları’nın hazırlamış olduğu bu kitap fasiküllü temasıyla ve video çözümleriyle Felsefe grubunda önerebileceğimiz son kitap oluyor. Yeni nesil sorular içeren bu kitap güncel kitap fiyatlarına bakıldığında ise gayet uygun bir fiyatlandırmaya sahip. Bu kitaplar ile beraber TYT felsefe konularını halletmiş olacaksınız.

3-Esen Yayınları Felsefe Soru Bankası

Orta ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Esen Yayınlarına ait. Bu kitap ikinci oturum olan AYT Felsefe grubu derslerinin sorularını içermektedir. Felsefe Grubunda 12 sorunun sorulduğunu ve Esen Yayınlarının da yıllardır kaliteli yayınlar yaptığını göz önüne alırsak, bu kitap tam da size göre.

2023 TYT Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir


Zor  Seviye 2024 TYT Felsefe Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 tyt felsefe soru bankasi onerileri

1-Palme Yayınları Felsefe Soru Bankası

Orta ölçekte önerebileceğimiz son kitap Palme Yayınlarına ait. Sınavlara hazırlık konusunda tecrübeli ve kaliteli olan Palme Yayınları, felsefede kendini geliştirmek isteyenlere tavsiye edilir.

2-Limit Yayınları Felsefe Soru Bankası

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Limit Yayınlarına ait. Gerek sorularının zorluğuyla, gerekse kalitesiyle bilinen Limit Yayınları, felsefe konusunda da bu özelliklere sahip. Eğer hedefiniz felsefeden full çekmek ise kesinlikle bu kitabı çözmelisiniz.

3-Karekök Yayınları Felsefe Soru Bankası

Zor ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Karekök Yayınlarına ait. Bu kitap zor seviyede olup, ileri seviyede çalışmak isteyen ve felsefeden soru kaçırmak istemeyen arkadaşlar için. Eğer zamanınız daha çoksa bir tane de bu yayından çözmenizi tavsiye ederiz.


👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉En İyi Ders Anlatan YKS YouTube Kanal Önerileri 2024

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu