Bilgi Havuzu

2024 TYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 TYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. 2024 YKS hazırlanan adaylar YKS tüm dersler gibi 2024 TYT Kimya için hangi kitapları almalıyım? En iyi TYT Kimya Konu Anlatımı ve Soru Bankası Önerileri 2024 araştırmakta. Bizde bu yazımızda  Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor TYT Kimya Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 TYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri

2024 tyt kimya kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi TYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri ve TYT Kimya Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Kimya Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Kimya Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…

2023 TYT Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir


2024 TYT Kimya Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 tyt kimya konu anlatim kitap onerileri

1-Apotemi Yayınları | Kimya Konu Anlatımı

Özellikle “Organik” fasikülü ile bildiğimiz Apotemi Kimya Fasikülleri, konuları tam olarak kavramanız için bire bir! Özgün anlatım tarzı ile Apotemi yayınları Kimya Konu Anlatımında önerilebilecek kitaplar arasında yer alıyor

2-Tonguç Akademi TYT Kimya Konu Özetli Soru Bankası

TYT Kimya Kitap Önerileri arasında Tonguç Akademi’nin düz soru bankasının yanı sıra konu anlatımlı bu özel yayın da oldukça verimli olacak sizin için. Tonguç Akademi tarafından yayınlanan bir başka TYT Kimya kitabı ise konu özetli olarak karşımıza geliyor. Kitabın asıl amacı soru çözerek konuları pekiştirmek değil. Konu çalıştıktan sonra soru çözmeye başladığınızda öğrendiğiniz ama aklınıza gelmeyen bilgileri size hatırlatan bir kitaptır.

3- Palme Yayınları | Kimya Konu Anlatımı

Fen bilimleri konu anlatımlarında ki başarısı ile tanınan Palme yayınları, Kimya konu anlatımı önerimizde de en iyilerden biri olmayı başarıyor. Kimyayı sağlam temellere oturtmayı hedefliyorsanız bu kitabı almalısınız.

4-Aktif Öğrenme Yayınları TYT Kimya Sıfırdan Başlayanlara

TYT Kimya Kitap Önerileri arasında adından da anlaşıldığı gibi TYT Kimya dersine sıfırdan başlamak isteyenler için hazırlanan bir kitaptır. Mehmet Fatih Genç tarafından yazılan bu kitabı Aktif Öğrenme Yayınları piyasaya sürmüştür. Kitap temel seviyedeki sorulardan oluşmaktadır. Zaman zaman konuyu daha iyi anlamanızı sağlamak adına orta seviye ve sınav ayarında sorulara yer verilmiştir.

2024 TYT Kimya Konuları PDF


Kolay Seviye 2024 TYT Kimya Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 tyt kimya soru bankasi onerileri

1-Tonguç Akademi Yayınları | Kimyatik Soru Bankası

Tonguç Akademi tarafından hazırlanan bu kitap yine başlangıç için güzel bir kitap. Sınava dönük ve sizi çok sıkmayacak sorular ile kimya dersinde gelişme kat edebilir, netlerinizi arttırabilirsiniz.

2-Antrenman Yayınları TYT Kimya Soru Bankası

TYT Kimya Kitap Önerileri arasında en kolay olan yayınlardan biri olan Antrenman Yayınları en basit seviyedeki sorularıyla öğrencilerin temel oluşturmasını sağlayan kitaplarla karşımıza geliyor. Diğer kitaplarında olduğu gibi Antrenmanlarla Kimya kitabında da aynı gelenek devam ediyor. Bazı kitaplardan farklı olarak bu kitapta hem konu anlatımları hem çözümlü sorular hem de test soruları yer alıyor.

3- Okyanus Yayınları Yayınları | 40 Seansta Kimya

Kimya temelinizin iyi olduğunu düşünmüyorsanız ve bir yerden başlamalıyım diyorsanız o zaman bu kitaptan başlamalısınız. Sizi çok zorlamayacak soruları ile 40 Seansta Kimya başlangıç için ideal bir kitap.

4-Karekök Yayınları | Kimya 0 Soru Bankası

Kimya ile arası hiç olmayanlar veya kimyaya yeni başlayacaklar olanlar için ideal bir kitap. Adından da anlaşılacağı üzere kimya konusunda 0 bilgiye sahip olanlar bu kitap sayesinde ilerleme kat edebilirler.

2024 YKS (TYT-AYT) Kimya YouTube Kanal Önerileri


Orta Seviye 2024 TYT Kimya Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 tyt kimya soru bankasi onerileri

1- Fen Bilimleri Yayınları | Kimya Soru Bankası

Orta ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Fen Bilimleri Yayınlarına ait. Farklı ve geliştirici soru tipleri ile bu kitap sayesinde kya bilginizi mevcut durumdan ileriye taşıyabilirsiniz.

2- Palme Yayınları | Kimya Soru Bankası

Orta ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Palme Yayınlarına ait. Palme yayınları kendine özgün soruları ile yine en çok beğenilen Kimya Soru Bankaları arasında yer alıyor. Özellikle soru sayfalarının sağında ve solunda bulunan hatırlatma notları ile kimya bilginizi pekiştirebilir, konuların kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

3-Çözüm Yayınları | Kimya Soru Bankası

Orta ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Çözüm Yayınlarına ait. Uzun yıllardır sınavlara hazırlık konusunda tecrübeli olan Çözüm Yayınlarının bu kitabı ile kimya bilginizi pekiştirebilir, bu alanda gelişim sağlayabilirsiniz.

4-Üç Dört Beş Yayınları TYT Kimya Soru Bankası

TYT Kimya Kitap Önerileri arasında en zor ve faydalı olan yayınlardan Üç Dört Beş Yayınları, yeni nesil ve ÖSYM tarzı soruları ile birçok öğrencinin gönlüne taht kurmuş bir yayınevidir. Bu yayınevinin kitaplarını çözerek netlerini artıran öğrencilerin çözdüğü kitaplardan bir diğeri de Kimya kitabı oluyor. TYT Kimya Soru Bankası kitabında kolay, orta ve zor seviye sorular bulunuyor. Tüm bu soruların dışında çok zor seviyede olan Orijinal Sorular ile konuların en ince detayına kadar bilgi sahibi olmanız hedefleniyor.


Zor Seviye 2024 TYT Kimya Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 tyt kimya soru bankasi onerileri

1-Kimya Soru Bankası | Limit Yayınları

Zor ölçekte önerebileceğimiz ilk diğer kitap Limit Yayınlarına ait. Bir çok alanda kaliteli kitaplar üreten Limit Yayınları, Kimya Soru Bankaları arasında da kendini gösteriyor! Özgün ve zorlayıcı soru tipleri ile kendinizi geliştirebileceğiniz kitaplardan biri.

2-Bilgi Sarmalı Yayınları | TYT ve AYT Kimya Soru Bankaları

Zor ölçekte önerebileceğimiz son kitap Bilgi Sarmalı Yayınlarına ait. TYT-AYT alanında çıkardığı kaliteli kitaplaplarla adını son zamanlarda çokça duyduğumuz Bilgi Sarmalı Yayınları, TYT ve AYT kimya derslerinde kendini geliştirmek isteyenlere zorlayıcı sorular sunuyor.

3-Aydın Yayınları | TYT Kimya Soru Bankası

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Aydın Yayınlarına ait. Kaliteli ve zorlayıcı sorularla kendini geliştirmek isteyenler için bir diğer alternatif olarak da bu kitabı inceleyebilirsiniz.


👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉En İyi Ders Anlatan YKS YouTube Kanal Önerileri 2024

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu