Bilgi Havuzu

2024 TYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil

2024 TYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri – Yeni Nesil. 2024 YKS hazırlanan adaylar YKS tüm dersler gibi 2024 TYT Coğrafya için hangi kitapları almalıyım? En iyi TYT Coğrafya Konu Anlatımı ve Soru Bankası Önerileri 2024 araştırmakta. Bizde bu yazımızda  Güncel Müfredata uygun Kolay, Orta ve Zor TYT Coğrafya Konu Anlatımı ve Soru Bankası Kitap Önerileri listesini hazırladık.

2024 TYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri

2024 tyt cografya kaynak kitap onerileri

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına her yıl olduğu gibi 2024 yılında da yapılacaktır. 2024 YKS girecek adaylar  sınav öncesi TYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri ve TYT Coğrafya Soru Bankası Önerilerini araştırmakta. Hal böyle olunca bizde 2024 YKS girecek adaylara faydalı olması açısından, daha önceki yıllarda derece yapmış öğrenciler ve uzman öğretmenler tarafından tavsiye edilen 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerilerini kolaydan zora doğru sıraladık.

Yazımızın devamında 2024 ÖSYM Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor TYT Coğrafya Kaynak Kitap Önerileri ve Soru Bankası Listesini bulabilirsiniz…

2023 TYT Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir


2024 TYT Coğrafya Konu Anlatım Kitap Önerileri

2024 tyt cografya konu anlatim kitap onerileri

1-FDD Yayınları Coğrafya Konu Anlatımı

FDD Yayınlarına ait bu kitap özellikle de baskısında kullanılan renkleri nedeniyle coğrafya dersini sevmenizi sağlayacak ve görsel anlamda sizi tatmin edecektir. Kitapta bolca görsel kullanıldığından konuların akılda kalıcılığı artmaktadır.

2-Delta Yayınları Coğrafya Konu Özeti

Bu Kitap bir başlangıç ve kapanış olarak kullanılabilecek bir kitaptır. Coğrafya dersine çalışmaya başlarken ilk temelleri buradan atabilir ve sınava yakın bir süre kala son kez tekrarlarınızı buradan yapabilirsiniz. Bu kitap bir özet niteliği taşıdığı için konu anlatım değil daha çok tekrar amaçlı kullanılması tavsiye edilir.

3-Palme Yayınları Coğrafya Konu Anlatımı

Palme Yayınlarının kalitesini yansıtan bu kitap ile coğrafya dersi ile alakalı bütün bilgilere ulaşabilir, konuların ardından yer alan testleri çözerek bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz.

2024 TYT Coğrafya Konuları PDF


Kolay Seviye 2024 TYT Coğrafya Soru Bankası Önerileri

kolay seviye 2024 tyt cografya soru bankasi onerileri

1-Coğrafik Coğrafya Soru Bankası

Kolay ölçekte önerebileceğimiz diğer bir kitap Tonguç Akademi’ye ait. Tonguç Akademi tarafından TYT-AYT’ye hazırlanan öğrencilere yönelik hazırlanan bu kitapta geçmiş yıllarda sorular sorular referans alınarak farklı soru tipleri oluşturulmuş ve öğrencinin sınava en yakın soru tiplerini görmesini amaç edinmiştir. Soru bankasının yanında hediye olarak verilen harita da coğrafya açısından gize katkı sağlayacaktır.

2-Tonguç Kampüs TYT Coğrafik

TYT hazırlığı için Coğrafya seviyem düşük diyorsanız eğer Tonguç Kampüs TYT Coğrafik başlangıç seviyesinde olanlar için bir hayli yardımcı olacaktır. İçeriğin gün gün konular halinde ayrılmış olması seviyenizin gelişiminde olanak sağlayacaktır.

3-Yayın Denizi Coğrafya Soru Bankası

Kolay ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Yayın Denizi’ne ait. Bu kitap kolay seviyede olup, renkli ve güzel sorularla başlangıç yaparak, öğrendiğiniz konuyu pekiştirebileceğiniz bir kitap niteliği taşımaktadır. Eğer coğrafyanız iyi değilse bu kitap ile başlangıç yapabilirsiniz.

4-Okyanus Yayınları TYT Iceberg Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında olanlar için henüz seviyenin düşük olduğu ve YKS Coğrafya konularının çalışmalarının taze olduğu öğrencilere Iceberg serisini tavsiye ediyoruz. TYT Coğrafya seviyem düşük diyorsanız Okyanus Yayınevinin hazırladığı TYT Iceberg Coğrafya Soru Bankası temel bilgilerden başlayıp, her sayfada çözümlü örneği ve sayfada bulunan sorular hakkında bilgilerin verilmesi başlangıç seviyesinde olanlar için bir hayli yardımcı olacaktır.

2024 YKS (TYT-AYT) Coğrafya YouTube Kanal Önerileri


Orta Seviye 2024 TYT Coğrafya Soru Bankası Önerileri

orta seviye 2024 tyt caografya soru bankasi onerileri

1-Paraf Yayınları Coğrafya Soru Bankası

Orta ölçekte önerebileceğimiz son kitap Paraf Yayınları’na ait. Kitap içerisinde sorular farklı sınıflandırılmış durumda. Öncelikle konunun anlaşılması için “Modüler Testler”, daha sonra MEB kazanımlarına uygun olarak hazırlanan testler, en sonunda ise konu ile alakalı ileri düzey testlerle seviyenizi ilerletebilirsiniz.

2-Açı Yayınları Coğrafya Soru Bankası

Orta ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Açı Yayınları’na ait. Coğrafya netlerini bir türlü yükseltemeyen adaylar bu soru bankası ile farklı ve güzel soru çeşitleriyle karşılaşarak bu soruna bir son verebilirler.

3-Benim Hocam Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında olanlar için internetteki en popüler yayınlardan biri de Benim Hocamdır. Yukarıdaki başlangıç için önerilen kolay kaynaklı kitaplar bitiminde artık orta seviye soru bankaları çözmek adayın yararına olacaktır.

4-Palme Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında olanlar için en iyi yanıtlar Palme Yayınlarından gelmektedir. Palme Yayınları tarafından hazırlanan soru bankası klasikleşmiş sorular, kitap yeni öğretim için güncellenmiş olması öğrencilerin bu kitabı tercih etmesinde önemli bir etkendir. Kitabın içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve 288 sayfadan oluşmaktadır.


Zor Seviye 2024 TYT Coğrafya Soru Bankası Önerileri

zor seviye 2024 tyt caografya soru bankasi onerileri

1-Karekök Yayınları Coğrafya Soru Bankası

Zor ölçekte önerebileceğimiz bir diğer kitap Karekök Yayınları’na ait. Bu kitap da diğeri gibi yine zor seviyede olup kendini daha da geliştirmek isteyen adayların alması gereken bir kitaptır.

2-Limit Yayınları Coğrafya Soru Bankası

Zor ölçekte önerebileceğimiz ilk kitap Limit Yayınları’na ait. Kaliteli ve zorlayıcı sorularla bilinen Limit Yayınları, coğrafya alanına yönelik en zor soruları ve ince ayrıntıları görmek isteyen adaylar için bu kitabı hazırlamış. Coğrafyada soru kaçırmaya niyetiniz yoksa bu kitap tam da size göre.

3-Hız ve Renk Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri için Hız ve Renk Yayınlarının YKS Coğrafya özelinde hazırladığı bu kitabı kesinlikle es geçmemeliyiz. Hız ve Renk Yayınları tarafından piyasaya sürülen soru bankası bilgi notları içermekle beraber sizlere ÖSYM tarzında kazanım testleri ve Orijinal testler sunmakta.


👇 İlginizi Çekebilir 👇

👉En İyi Ders Anlatan YKS YouTube Kanal Önerileri 2024

Bizi Instagram’ dan takip etmek için TIKLAYINIZ

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu